Nyní na recepci nabízíme express menu - hotová jídla na cesty
Bez éček a konzervatů, trvanlivost min. 3 roky. Jde o speciální patentovanou konzervaci viz info níže. Nabízíme jídla jedno i dvouporcová, s přílohou i bez, polévky, vývary a vegetariánské pokrmy. Ideální na cesty, nebo na rychlý oběd.
Expres menu | |||
Boloňská omáčka (2 porce 600g) | 149,-- | ||
Boršč (2 porce 600g) | 109,-_ | ||
Čočka po orientálsku (2 porce 500g) | 139,-- | ||
Fazolky na smetaně (1 porce 300g) | 93,-- | ||
Gulášová polévka (2 porce 600g) | 109,-- | ||
Hovězí guláš (2 porce 600g) | 199,-- | ||
Hovězí vývar | 119,-- | ||
KM Krůta na slanině s rýží (500g) | 149,-- | ||
KM Kuře na paprice s těstovinami (500g) | 149,-- | ||
KM Masové koule v rajské omáčce s fusilii | 149,-- | ||
KM Žluté kari s tofu s jasmínovou rýží | 149,-- | ||
Koprovka s vejci ( 2 porce 600g) | 139,-- | ||
Kotlíkový guláš 600g | 179,-- | ||
Kuře na paprice (2 porce 600g) | 159,-- | ||
Kuřecí vývar se zeleninou ( 2 porce 600g) | 99,-- | ||
Maso dvou barev (2 porce 600g) | 169,-- | ||
Rajská s hovězím masem ( 2 porce 600g) | 199,-- | ||
Slepičí vývar | 99,-- | ||
Španělský ptáček ( 2 porce 600g) | 239,-- | ||
Zeleninový vývar | 89,-- | ||
Žampiony na paprice (1 porce 300g) | 99,-- | ||
Žluté kari s tofu 600g | 179,-- | ||
Více info získáte zde
Bez konzervantů a barviv
Jak je možné, že jídla tak dlouho vydrží? Všechny naše výrobky jsou, bez konzervantů, bez chemických stabilizátorů, barviv a jiných éček. Díky patentované výrobě CTP nic takového nepotřebujeme a ani by nás to nebavilo. My chceme vařit jídla zdravě, chutně a šetrně.
Co znamená CTP? CTP (kontinuální tepelný proces) je unikátní patentovaná metoda, která je založena na nepřetržitém procesu výroby od začátku do konce. Tato technologie je podobná klasickému domácímu zavařování a skládá se z těchto kroků:
- Výběr surovin – suroviny odebíráme pouze od českých producentů, především těch regionálních. Jsme opravdu vybíraví a naši dodavatelé musí splňovat přísná kritéria, aby vstupní suroviny byly v té nejlepší kvalitě.
- Vaření – u nás vaří profesionální kuchaři podle tradičních receptur stejně jako např. v jakékoliv restauraci či jídelně. Na rozdíl od jiných běžných kuchyní však u nás využíváme té nejmodernější technologie, aby si jídla zachovala potřebné živiny a chuťové vlastnosti.
- Porcování – ihned po uvaření jídlo ručně naporcujeme, vložíme do speciálního bariérového sáčku a následně hermeticky uzavřeme.
- Sterilace – uzavřené sáčky rychle zahřejeme na vysokou teplotu a následně zchladíme. Pro tento proces využíváme speciální zařízení s řízenou atmosférou.
Výsledkem této CTP metody je produkt, který můžete skladovat až 3 roky při stabilní teplotě od 1 do 30°C.