Akceptujeme SODEXO FLEXI PAS CARD a Karty MULTISTPORT

Při platbě těmito způsoby není možné využít již jiných dalších slev, které jinak poskytujeme, protože se slevy nemohou sčítat. Děkujeme za pochopení

Vážení klienti, nyní Vám umožňujeme platit sportoviště slevovou kartou Sodexo a Multisport.

Toto má jasná pravidla:

Sodexo logo 

Sodexo karta - nutná aktivace v aplikaci sodexo, aby klient obdržel sms - u nás nemáme platební terminál, proto je nutná tato cesta.

  • klient předloží sodexo kartu, my ji zadáme do systému a  klientovi přijde potvrzovací sms a následně do mobilu dostane účtenku s cenou -  účtenku dostane i od nás.
  • lze hradit celou částku za sportoviště, můžete si nabít i elektronickou peněženku na libovolnou částku, ale není možné si Sodexem nabít naši slevovou kartu, protože by došlo ke kumulaci slev a to provize SODEXU, kterou odvedeme my jako poskytovatel z každého vstupu a následná další sleva, kterou poskytujeme jako bonus našim klientům. 
  •  Vše vám rádi vysvětlíme na recepci. Děkujeme za pochopení.

Multisport karta

  • zde klient předloží průkaz totožnosti a recepční mu kartu načte čtečkou  a zde vybere druh sportu dle požadavku klienta
  • systém pak klienta zaeviduje a zkontroluje, zda splnil podmínky vstupu 

 

Karta MULTISPORT se vztahuje vždy pouze za majitelem karty, nelze s ní platit celé sportoviště pokud hrají 2 osoby.Při předložení karty je nutné doložit průkaz totožnosti, aby bylo zřejmé, že se jedná o tutéž osobu.Na kartu Multisport může jít klient maximálně na 1 hodinu sportu denně a karta není přenosná.

  Klient, který je držitelem karty Multisport ji může  uplatnit na tyto sporty a sportovní aktivity.

- badminton (1/2 pokud budete hrád 2 hru, druhou 1/2 hod musí uhradit spoluháč)

- stolní tenis  (1/2 hod., druhou 1/2 hod musí uhradit spoluháč)

- squash  (1/2 hod., druhou 1/2 hod musí uhradit spoluháč)

- cardio fitness (celou hodinu)

- kruhový trénink (celou hodinu)

- powerjóga (celou hodinu)